Saturday 30 September 2017

Bettingsidor på nätet

Betting Sidor Online - Bästa bettingsidorna 

Bra betting sidor online är sådana som erbjuder bra odds och bra bonusar för att låta spelaren helt enkelt göra det som vi gör bäst, spela och odds på nätet! Riktigt bra betting sidor på nätet har alltid bättre odds än Svenska Spel och deras kassa sajter, man hittar faktiskt inte ens bonusar för vanliga spelare. Det är riktigt dåligt och ingen väl spela på sådana sidor när det finns så många andra som erbjuder bättre villkor. En riktigt smart spelare vet att det är även skattepliktigt att vinna på SS och vem vill skatta bort sina vinster.

Skattefria bettingsajter 

Att betta på nätet inom Sverige är alltså det bästa sättet att oddsa men inte på Svenska Spel utan på de spelsajter som har licens inom EU, dessa är skattefria och detta betyder att man inte behöver oroa sig för de stora vinsterna. Skattefria bettingsajter skall ha informationen om var man erhåller licensen för att göra det så enkelt som möjligt. Spela på statens egna? GLÖM DET!

Bättre spel 2018

Vi har sett under 2017 att spelandet har utvecklats och även vuxit för allt fler väljer att spela online men även på andra sajter än dinosaurier som Svenska Spel. Det är glädjande att man gör detta för det är dags att skippa den dåliga sajten. Självklart är smarta spelare medvetna om detta som vi pratat om och annars är det så att man borde sluta med spel.

No comments:

Post a Comment