Sunday 1 October 2017

Betting på sport på svenska spelsajter

Betting på sport och bra svenska spelsajter

Smarta spelare vet om att spel hos Svenska Spel är korkat för det fattas bonusar och bra odds men även så är spelandet skattepliktigt, alltså vinner du måste du skatta bort massor till staten. Inte särskilt bra med andra ord eller hur?! Det finns sätt att köra betting på sport utan att skatta bort sina vinster och det är på bra spelsajter som har licens inom EU. Betting på sport är mycket uppskattat och väldigt lukrativt om man vet vad man gör, som att ta emot bra bonusar och andra erbjudanden!

Ta emot bonusar för bättre spel

Att man tar emot bonusar för att kunna spela mer och bättre är ingen hemlighet direkt för vem vill inte kunna spela mer? Det är så att man kan få bonus av spelbolagen för att man registrerar spelkonto hos dem. Detta får man inte alls hos Svenska Spel kan jag lova! Att göra det innebär att alltså att man får insättningsbonus oftast och även gratisspel, alltså att man bettar på en match och spelsajten ger en match helt gratis!

Svenska spelsajter på nätet

Vi har sett genom åren att över en miljon spelar på Stryktipset och Måltipset varje lördag och det är ju självklart inte smart. Samma matcher och samma sätt att oddsa finns på svenska spelsajter på nätet vilket gör att det är synd om dessa miljonen personer. Inga bra odds och skatta bort vinsterna, löjligt! Svenska spelsajter är mycket bättre och borde tilltala alla smarta spelare.

No comments:

Post a Comment