Sunday 8 October 2017

Svenska skattefria bettingsidor

Välj svenska skattefria bettingsidor på nätet

Självklart ska du inte spela på Svenska Spel då det är riktigt dåliga villkor och verkligen kassa spel! Tyvärr spelar över miljonen svenskar på statens egna monopol med brist på bonusar att tala om och även så är det så att man måste skatta på sina vinster. Att ens nämna detta som ett bra alternativ är uteslutet såklart! Du kanske frågar dig då var i hela fridens namn ska du vända dig för att spela på bästa sätt, och jag har svaret!

Svenska bettingsajter är bäst

Det finns nämligen enligt lagar och regler ett sätt för andra slags spelbolag att bedriva verksamhet i Sverige. De måste ha sina kontor och licenser inom EU för att kunna göra det så Malta är klar favorit såklart, men detta är alltså svenska sajter med svenska anställda och ägs även av just, svenskar. Eftersom man har licens inom EU kommer detta att göra spelandet helt skattefritt! Alltså kan du spela på bättre sajter och med bonusar samt odds men helt utan skatt.

Spela med bonusar

Självfallet är det så att man får bonusar hos dessa spelsajter och det är inga dåliga sådana. En bonus gör att du kan spela mer och oddsa mer men samtidigt även få gratisspel på matcher och sport. Alltså är allt bättre än Svenska Spel vilket borde få alla dessa människor att byta direkt till dessa svenska spelsajter som är skattefria och ger mycket bättre villkor. Spela med bonusar är alltså smart och gör att du spelar med för mindre pengar men även ökar dina vinstchanser.

No comments:

Post a Comment