Sunday 8 October 2017

Bonusar på bra bettingsidor

Bra bonusar och svenska bettingsajter

Som vanligt inom casino och sportsbetting handlar det om att skaffa sig så bra villkor som möjligt. Handlar det om odds eller freespins är det så att man ska jämföra olika sajter för att försöka öka sina chanser så mycket som möjligt. Det finns folk som faktiskt fortfarande spelar på Svenska Spel vilket är för mig ett mysterium då man har dåliga odds och kasst spelutbud men även så måste man skatta på sina vinster. Det är ju självklart bara dåligt så vad kan man göra åt saken då?

Skattefria svenska spelsajter

Svenska Spel är dåligt som sagt men det finns svenska spelsajter som du kan spela på redan idag. Dessa ser du på TV och nätet i all reklam som man gör och de har sina kontor på Malta i Medelhavet, alltså inom EU. Detta betyder att du spelar skattefritt och även får bonusar samt stort spelutbud. Bättre odds och svensk personal samt svenska ägare borgar för spel på högsta nivå. Den som vill öka sina chanser till vinst kommer att spela med bonusar.

Spela med bonusar på spelsajter

Eftersom du är en smart spelare vill du gärna veta hur man ökar sina chanser till vinst och kan spela längre för mindre pengar! Spela med bonus på spelsajter möjliggör detta och du kommer att få pengar från spelbolaget men även gratisspel som gratissnurr. En bonus är alltså sättet för dig att spela mer och längre för mindre pengar samt även öka dina vinstchanser markant.

No comments:

Post a Comment