Monday 9 October 2017

Spelbonus på Betting Sidor

Spelbonus på Betting Sidor 

Så är det dags att presentera de riktigt bra bettingsajterna och det är sannerligen inte Svenska Spel vi pratar om utan de som har licens inom EU! Alltså är det skattefria bra svenska betting sidor som erbjuder spelbonus till alla nya spelare. Eftersom du är en smart spelare kommer du att givetvis utnyttja dessa bonusar till fullo och då särskilt den bästa som heter insättningsbonus. Den kommer se till att du alltid spelar med de bästa förutsättningar som finns för att kunna vinna mer.

Skattefria spelsajter 

Vilka spelsajter är bäst? Jo de som är svenska och har sitt säte på Malta där man har spellicens inom EU och därmed är helt skattefria. På så sätt slipper man att oroa sig för skattemyndigheten skall knacka på dörren och jävlas. Alltså inte alls skoj för någon att vara med om, det är nämligen så att du måste rapportera eventuella spelvinster till dem enligt lag. Hellre spela på skattefria spelsidor som alltid är trygga och väldigt bra.

Spelutbud

Spelutbudet är jätteviktigt när man ska betta på sport och särskilt om man har tagit emot spelbonus vilken gör att spelandet blir mycket roligare. Den som är smart tar alltså hem bonusar och även spelar på dessa svenska skattefria bettingsajter för att kunna vinna mer, spela mer och framförallt behålla alla vinster!

No comments:

Post a Comment